Thursday, April 1, 2010

04-Ian-2010: Va doriti un job? Snagov Tur cauta canditatul ideal !

SC Snagov Tur SRL cauta o persoana cu pozitie sezoniera in 2010 si permanenta cu incepere din 2011.
Candidatul ideal ar trebui sa acopere urmatoarele competente: Agent de turism (50%) + Ghid de turism (20%) + Administratie si Organizare (30%)

Vezi detalii despre zona (potential, realizari, infrastructura, referinte) la http://www.snagov.ro/ si http://www.fundatiasnagov.ro/. Exista si un set de 5 colectii expuse.

Angajatul va trebui sa realizeze o medie saptamanala de minim 3 zile la sediul din Snagov Sat (unde are birou, infrastructura si toate conditiile adecvate - inclusiv de cazare - in caz de nevoie). Restul de 2 zile (ca medie), ar putea fi in circuite turistice, respectiv deplasari de vanzari in Bucuresti.
Asa cum este specific acestui tip de job, in weekend-uri poate fi nevoie sa lucreze, urmand a-si lua zile de recuperare, in cursul saptamanii urmatoare (sau cumulat, in extra-sezon).

Pachetul salarial, este conditionat de un set de indicatori de performanta (rezultate, raportate saptamanale si lunare). Acesta are o parte fixa si una variabila.

Trimteti CV, Scrisoare de Intentie si alte intrebari la office@snagov.ro.
In 2010, persoana in cauza, ar putea incepe sa lucreze de la 01.iunie.2010 (avand in vedere ca relansarea activitatii va fi facuta cu incepere de la 15.mai.2010).

Nota: Exista 2 proiecte majore in pregatire, care in caz de lansare va duce la cresterea numarului angajate/implicate, la +2 permanente si +6-8 sezoniere.