Thursday, October 1, 2009

30-Sep-09: Circuit cu bicicletele la Snagov (grup 20 persoane)

Ieri, 30-septembrie, Snagov Tur a avut placarea de a coordona intr-un circuit cu bicicletele in Zona Snagov echipa doamnelor dintr-o companie de moda (din motive de politica a firmei numele ramane confidential). Circuitul s-a derulat pe un traseu ales cu grija in zona de padure - (pe asfalt, pietris si poteci de padure) - cu vizitarea a doua obiective turistice (Castel Film si Manastirea Snagov).
Circuitul a imbinat elementele de relaxare (natura) cu putin efort (biciclete), cunoastere a zonei Snagov (2 obiective turistice) si cateva elemente de teambuilding.

Curajul doamnelor ne-a facut o deosebita placere in special pe ultimul tronson de padure care s-a derulat pe intuneric.

01-Oct-09: O noua locatie (hotel de 4 stele) in zona Snagov pentru evenimentele dvs.



Clientii SNAGOV Tur (singura agentie de turism specializata in zona Snagov) pot beneficia acum de servicii de 4 stele la preturi de 3 stele in zona Snagov.

Sezonul toamna-iarna la Snagov va intampina, pe langa seria de circuite lansate in iulie 2009 (http://www.snagov.ro/ro/Circuite-Snagov-Programul-standard-Snagov-691.htm), cu o noua locatie de patru stele (deschisa in acest an) unde va puteti derula diferitele tipuri de evenimente (ex: banchete, nunti, petreceri, seminarii, conferinte, sesiuni training, sedinte de management si reuniuni).

Hotelul dispune de circa 100 spatii de cazare in camere confortabile si luxoase, o sala de sedinte pentru 30 persoane si doua sali pentru evenimente cu capacitati de cica 200 persoane, respectiv 400 persoane. Toate acestea la preturi promotionale de 3 stele.


O descriere / prezentare mai detaliata a locatia este prezentata in pagina: http://www.snagov.ro/ro/A30-Hotel-4-stele-Snagov-706.htm.

Cu aceasta, portofoliul SNAGOV Tur a ajuns la 20 locatii (pensiuni, vile, parcuri si hoteluri) in zona Snagov unde pot fi derulate actiuni, evenimente si mini-vacante speciale si memorabile. Relatiile si parteneriatele cu fiecare dintre locatii sunt construite si dezvoltate in baza unor lungi experiente si gandite pe termen lung.