Wednesday, July 8, 2009

18-iul-09: Lansare Circuite la Snagov - seria 2009

CUM sa faci in 2009 acelasi numar de "IESIRI" ca in 2008, cu un buget mai mic?* CIRCUITE la Snagov

In vremuri dificile angajatii muncesc tot mai mult pentru a gasi solutii pentru organizatie.
Cum le puteti rasplati performanta, intr-un mod care sa conteze pentru ei si sa fie avantajos pentru bugetul actual?
O varianta “cost-effective” de recompensare poate fi participarea la un circuit pe lacul Snagov.
Aceasta recompensa poate include si familia angajatului, dand astfel o dimensiune de incredere si implicare.

Pentru aceasta, pe 18 iulie Snagov Tur (agentie specializata in zona Snagov) a lansat printr-un circuit de relaxare seria „Circuite pe lacul Snagov –2009”.
Circuitul a cuprins o plimbare cu vaporasul pe lac, admirarea frumusetilor naturale ale lacului, vizitarea manastirii Snagov, masa de pranz pe malul lacului, vizitarea colectiilor istorice Snagov si vizitarea unei gospodarii de olari unde participantii au asistat la o demonstratie de olarit. Toate acestea intr-un mod relaxant in cadrul natural al zonei.
Participantii au avut ocazia de a testa si evalua acest circuit fie personal, fie prin intermediul unor colegi care au aprecit aceasta recompensa pentru rezultatele obtinute. Totodata, s-au legat noi cunostinte si s-au descoperit preocupari comune.

Mai multe detalii legate de circuitul derulat in pagina: http://www.snagov.ro/ro/Circuit-Lansare-2009-Snagov-699.htm si fotografii in pagina: http://www.fundatiasnagov.ro/ro/index.php?s=721.
Lansarea a fost de asemenea o ocazie pentru a primi feedback, astfel incat in prezent SNAGOV Tur poate derula activitati de aceasta anvergura si pentru grupuri mai mari de 20 persoane.
Pentru mai multe informatii si inscriere, va asteptam sa ne scrieti pe adresa turism@snagov.ro si sa vizitati pagina http://www.snagov.ro/ro/Circuite-Snagov-Programul-standard-Snagov-691.htm.