Thursday, June 11, 2009

08-iun-09: Castiga o zi la Snagov - concurs

Timp Liber.acasa.ro si Snagov Tur te scot din casa. Daca vrei sa petreci o zi intr-un mod inedit, departe de aglomeratia citadina, in aer liber, alaturi de prieteni noi, inconjurat de paduri si lacuri, noi iti oferim solutia ideala.

Daca vrei sa te bucuri de toate aceste atractii si sa petreci o zi relaxanta departe de zgomotul si stresul citadin, participa la concursul nostru si poti castiga o zi la Snagov.
In program veti avea parte de un circuit in care vor fi incluse plimbare cu vaporasul pe lac, frumusetile naturale ale lacului, vizitarea manastirii Snagov si a altor obiective in functie de timpul disponibil, vizitarea colectiilor istorice locale dar si alte activitati de relaxare intr-un cadru natural.

Mai multe detalii gasesti aici.

Cum poti participa?
Intra pe forum acasa.ro, dand click AICI. Vor fi premiate cele mai interesante raspunsuri la intrebarea: Ce doriti sa vizitati in mod special in Snagov si de ce?
Cele mai interesante 4 raspunsuri vor fi premiate.

Important!
• Pentru a-ti acorda premiul, adresa de e-mail trebuie sa fie valida, iar datele personale corecte!
• Concursul se desfasoara in perioada 8 iunie - 8 iulie 2009. Castigatorii vor fi anuntati atat in pagina de concurs, cat si personal pe adresa de e-mail.
• Circuitul de la Snagov va avea loc in ziua de 18 iulie 2009.

Mult succes!

Tuesday, June 2, 2009

01-Mai-09: Colectia Vlad Tepes - Dracula

Incepand cu luna Mai 2009, Fundatia Snagov prezinta la sediul sau din Snagov Sat colectia “Vlad Tepes Basarab - Dracula”. Este o colectie inedita, care este cea mai mare colectie la nivel national si castigatoare a circa 20 medalii din aur si argint la participarile internationale. Totodata, ea va reprezenta una din principalele colectii la aniversarea a 550 de ani a Bucurestiului din perioada 10-20 septembrie 2009, la palatul Sutu.

Mai multe detalii despre colectia lui “Vlad Tepes / Dracula” pot fi gasite in pagina: http://www.snagov.ro/ro/Vlad-Tepes-Dracula-Snagov-687.htm