Saturday, May 30, 2009

28-mai-09: Lansarea "Colectiilor Istorice - Zona Snagov" - ca noua atractie turistica locala

SNAGOV Tur si Fundatia SNAGOV au lansat in data de 28-mai-2009 la sediul din Snagov Sat (casa cu stuf), 6 colectii istorice private (Vlad Tepes – Dracula, Etnografie si Atractii Locale, Snagov – Zona de Agrement si Turism, Mediu – Ecologie la Snagov, Personalitati, Comunism – Ceausescu). Colectiile pot fi vizitate si in perioada 6-7 iunie intre orele 11-18.

Informatii suplimentare despre aceasta lansare sunt prezentate in pagina: http://www.fundatiasnagov.ro/ro/index.php?s=718.

Lansarea acestor colectii a fost facuta publica prin:
- transmitere comunicat de presa
- interviu cu dl. Constantin Turmac la Radio Bucuresti
- anunturi lansate in cadrul festivalului organizat de Primaria Snagov in 28-mai cu ocazia Zilele Snagovului

Monday, May 11, 2009

10-mai-09: Echipa Snagov Tur pe bicicleta de Ziua Parcurilor si Arborilor

De Ziua Internationala a Parcurilor si a Arborilor (duminica, 10 mai), echipa Snagov Tur impreuna cu prietenii si-au facut curaj si au sarbatorit pe bicicleta intr-un circuit de circa 50 km prin paduri, localitati si drumuri accidentate. Circuitul a luat startul de la Baneasa (Academia de Politie) si s-a finalizat la Snagov (Complex Astoria Snagov). Informatii complete despre circuitul parcurs puteti gasi pe site-ul organizatorilor http://www.primaevadare.ro/.

Cu acest circuit Snagov Tur deschide si seria circuitelor pe bicicleta din zona Snagov. Detalii in pagina cu Circuite la SNAGOV.